Een langdurige samenwerking
Met een mooi resultaat

Bos vlaggen is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van vlaggen en vlaggenmasten. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom op de website van deze vlaggenmasten specialist om online een bestelling te doen. Dit kan gaan om een accessoire, zoals een nieuw koortje of een bedrukte bedrijfsvlag. Maar ook een vlaggenmast tot wel 12 meter zijn direct op de website te bestellen en uit voorraad leverbaar.

Een groot gedeelte van de verkoop verloopt direct via de website. Om nieuwe klanten te werven wordt search advertising, SEO, display advertising en social media ingezet.  In de eerste tijd werden deze marketingactiviteiten zelf ingezet en bijgehouden. Maar al jaren geleden heeft Bos Vlaggen de stap gezet om de online marketing volledig uit te besteden aan de specialisten van OLYLO. En met resultaat.

Resultaat is het belangrijkste. En daarvoor is communicatie echt alles!

Gerwin Vink
Directeur Bos Vlaggen

Gerwin Vink, directeur van Bos vlaggen: “Onze online verkopen hebben vanaf het moment dat wij een webshop hebben geopend een steeds belangrijker aandeel gekregen in het totale aantal verkopen. Inmiddels verkopen wij meer online dan via welk kanaal dan ook. Eerst managede ik alles zelf. Maar op een gegeven moment merk je dat hier steeds meer tijd aan kwijt bent en had ik niet meer het gevoel dat ik er alles uithaalde wat erin zat.

Na met meerdere partijen gesproken te hebben, heb gekozen voor een samenwerking met OLYLO. Er zijn een aantal dingen waarop ik let in een samenwerking. Dat is natuurlijk in de eerste plaats: het resultaat. Wij besteden serieus geld aan online marketing en wij willen ook dat hier serieus mee wordt omgegaan. En OLYLO heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt.

Wat ik prettig vind aan de samenwerking zijn de korte lijnen. Als ik iets wil weten, of er moet iets geregeld worden, kan ik altijd via telefoon of Whatsapp direct contact krijgen. Ik krijg meteen een antwoord op mijn vragen en als er iets met spoed moet gebeuren dan weet ik dat het ook meteen wordt opgepakt, ook in het weekend. Daarnaast komen zij pro-actief met ideeën en suggesties en nemen zich geen blad voor de mond als ik ze om advies vraag. 

Ook zo'n samenwerking?
Stuur je naam en telefoonnummer en wij nemen contact op.