OLYLO

Wij zijn actief in online sinds 2004. Hebben gewerkt voor honderden bedrijven, met alle denkbare digitale platformen. Sommige daarvan zijn alweer verdwenen. Nadat wij online marketing bureaus hebben geleid voor anderen, in Nederland en Australië, bieden wij nu de schat aan kennis en ervaring die wij hebben opgedaan zelf aan.

OLYLO is een full service online bureau. Wij kunnen elke opdracht vervullen, groot en klein, op het gebied van internet marketing. Onze specialisatie ligt op het resultaatgerichte, meetbare, gedeelte van online marketing. Ons lievelingswoord is "Meer".

Laat ons je bellen en ervaar hoe wij het verschil maken.

Kim, Robert & Maurits

Doet Google Ads en SEO sinds 2004. Werkt voor bedrijven over de hele wereld. Kim's passie is bedrijven helpen te groeien en betekenisvolle resultaten te behalen. Woont en werkt in Byron Bay, Australië.
Kim Dawson
Partner | Oprichter OLYLO Australië
Professioneel actief met online marketing sinds 2005. Heeft gewerkt voor KLM, Heineken en Bol.com voordat hij OLYLO begon met Robert. Gespecialiseerd in strategie, Search en data analyse. Woont en werkt in Hoorn, Noord-Holland.
Maurits van Eeghen
Partner | Oprichter OLYLO
Meer dan 10 jaar ervaring. Is altijd ondernemer geweest. Gespecialiseerd in strategie, Social media, analytics en het technisch koppelen van alle kanalen. Woont en werkt in Byron Bay, Australië.
Robert Snijders
Partner | Oprichter OLYLO

Laat ons je bellen

    Of stuur een bericht